Bryggeriet Luleå

Välkommen till mötesplatsen för dig som vill uppleva en ny sida av Luleå. Hit kommer du när du vill vara dig själv för en stund. Här hittar du allt från butiker, konstateljé, frisörsalong och tatueringsstudio till en restaurang med närodlat utbud, musik och evenemang. Läs mer »

Här skapas inga kopior, bara original. Som att hitta sig själv och känna sig som hemma, typ. Kort och gott… Hair N’shit. Vi ses!

Öppet: Varannan vecka, jämna v 8-14 / udda 8-20.

Vi har skapat en plats där du mår gott och samtidigt gör gott för regionen. Samarbeten med lokala producenter med närproducerade produkter utgör grunden i våra menyer. Lunch, take-away och middagar. Lokala råvaror i modern tappning.

Öppet: Oftast fredag 11-17.

Katrin är en mångfacetterad artist, sångerska, inspirerande föreläsare, konstnär och entreprenör. Sedan 2000, då hon startade sitt första företag, har Katrin bidragit till att utveckla de kreativa näringarna i Luleå.

Öppet:

Ett konstnärskollektiv där vi samlas, arbetar hårt och sprudlar av att skapa. Från oss kan det låta, lukta och fräsa. Det kan skvätta, skramla och tralla. Nere i vår ateljé sker måleri, skulptur, keramik, tryck, grafik och annat. En välkomnande verkstad.

Öppet: Är det någon på plats kan man alltid kika in och säga hej. Tidsbestäm annars besök på mail@lisaliljedahl.se

Här hittar du ett genuint lokalt varumärke med nordiskt, unikt och tidlöst formspråk. Kraftfulla, funktionella och naturnära produkter för den trygga men också medvetna individen. Re-cover är inte bara mode – det är en livsstil. Läs mer»

Öppet: 11-15