Välkommen in till vår sagoborg!

Visionen för nya Bryggeriet var tydlig. Sagoborgen, det första mötet med Luleå för den som kommer över Bergnäsbron, skulle fyllas med ett myllrande liv. Vi skulle ställa till med bröllop – här skulle den anrika industriella miljön gifta sig med modernt, lokalt hantverk och kryddas med evenemang av alla slag.

Vi systrar hade länge drömt om att göra något tillsammans. Med varandra – och andra kreativa småföretagare. Ensam är man så liten. Tillsammans blir vi större och vi stärker varandra! Tillsammans kan vi ordna de bästa eventen, vi kan spåna fram de roligaste idéerna och vi kan erbjuda besökarna allt ifrån en ny frisyr till en tatuering, en konstupplevelse, klädshopping och god mat – under ett och samma besök!

– Vi har varsamt renoverat och inrett lokalerna med stor respekt för huset och med vår egen design- och konstkunskap som bas. Den mesta inredningen har gått genom våra och andra duktiga hantverkares händer.

Nu är vi ordentligt inbodda och redo att förädla våra visioner. Ett konkret exempel på det är att vi systrar nu går in, med våra unika kunskaper och kompetenser, som delägare i restaurang Villgot. Vi stärker varandra och det är ett exempel på att vår idé om att växa tillsammans verkligen funkar!

Det sjuder av liv på husets alla plan och vi vill att du ska trivas så bra med oss i den unika bryggerimiljön att du knappt vill gå hem.

Sismade AB
Paula Fahlander och Lisa Liljedahl