Kreativt Kollektiv

VILLGOT:
Vi har skapat en plats där du mår gott och samtidigt gör gott för regionen. Samarbeten med lokala producenter med närproducerade produkter utgör grunden i våra menyer. Lunch, take-away och middagar. Lokala råvaror i modern tappning.

BARBERDOLL:
Här skapas inga kopior, bara original. Som att hitta sig själv och känna sig som hemma, typ. Kort och gott… Hair N’shit. Vi ses!

THE NORTH TATTOOS:
Ända sedan starten har vårt mål varit att erbjuda unik och vacker konst, vilket vi än idag tycker är den viktigaste delen av det vi skapar. Med mer är 25 års kombinerad erfarenhet och otaligt resande och gästjobbande är vi fortfarande lika hungriga att göra alla kunder nöjda. Oavsett önskemål.

ART & MUSIC BY KATRIN:
Katrin är en mångfacetterad artist, sångerska, inspirerande föreläsare, konstnär och entreprenör. Sedan 2000, då hon startade sitt första företag, har Katrin bidragit till att utveckla de kreativa näringarna i Luleå.

ART BY SOULS:
Ett konstnärskollektiv där vi samlas, arbetar hårt och sprudlar av att skapa. Från oss kan det låta, lukta och fräsa. Det kan skvätta, skramla och tralla. Nere i vår ateljé sker måleri, skulptur, keramik, tryck, grafik och annat. En välkomnande verkstad.

RE-COVER:
Här hittar du ett genuint lokalt varumärke med nordiskt, unikt och tidlöst formspråk. Kraftfulla, funktionella och naturnära produkter för den trygga men också medvetna individen. Re-cover är inte bara mode – det är en livsstil. Läs mer»