Konferens

Vi kan erbjuda sju olika konferensrum, i olika storlekar och alla med sin unika formgivning, allt anpassat för möten mellan människor i små och stora företag eller föreningar. Vi vänder oss till dig som vill ta del av en unik plats och mötas på ett nytt sätt. Våra konferenslokaler är anpassade från 2-80 personer.

Teknik som bildskärmar eller projektor med koppling för HDMI och VGA finns att tillgå i våra rum. Vi ordnar med frukt, godis, pennor och block och ni kan även boka lunch, middag och fika, allt efter era egna behov. Vi har en värd/värdinna som tar hand om er på plats. Vi kan även ordna t.ex. inslag av konst- och slöjdkurser, öl- och vinprovningar, rundvandring eller föreläsning av någon kreativ entreprenör hos oss. Och på era pauser kan ni fritt mingla runt hos oss. Vi vill att ni bara ska må gott och njuta av tiden här.

Välkommen att ta del av en unik historia och till mötesplatsen för dig som uppleva en ny sida av Luleå.

Förfrågan och bokning gör du via vår restaurang Villgot Lokal & Mat på boka@villgot.se

Se vår beskrivning för respektive rum:

Solo

Pensel och färg, en palett av tankar. Kreativa möten. Glädjen i att skapa tillsammans, kläcka idéer och utbyta meningar.

+ 16 pers

Siddni

Lummigt ljuvligt, blommande och mjukt. Möten mellan kollegor, familjer, vänner och barn. Skratt, allvar, samtal och jobb. Tillsammans!

+ 14 pers

Portello

Där väggar kan tala och minnen dofta. Där vi tillsammans ser och begrundar, i lugnet och anor i tiden.

+ 30 pers

Festmust

Ska vi skåla? Ska vi dansa? Skriva, prata, se? Klirr, musik och ljuset från de stora fönstren. Vi ses sen i vimlet.

+ 80 pers

Champis

Här är vi, vid bordet i salen. Känner oss fnissiga och kungliga. Ett uppdukat bord, ett rykande kaffe eller en penna som glöder. Det känns fint.

+ 8 pers

Sydapelsin

Bland bergen där susar skogen, en timmerstock faller. Vårt lilla hus, i gläntan, här vill vi bo.

+ 8 pers

Nordkalott

Där tankarna kan ta en sväng ut från skogen, upp på fjället och på ett par skidor tillbaka med lungorna fulla av frisk luft.

+ 10 pers

Välkommen att ta del av en unik historia och till mötesplatsen för dig som uppleva en ny sida av Luleå.